Blog

Lamel op kant: duurzaam, stijlvol en uniek

31 juli 2024

Lamel op kant parket, ook wel bekend als industrieel parket, is een innovatieve en duurzame vloeroptie die steeds populairder wordt in zowel residentiële als commerciële ruimtes. Deze vloeren bestaan uit smalle, staande lamellen die dicht tegen elkaar worden geplaatst, wat resulteert in een robuuste en visueel aantrekkelijke vloer. Lamel op kant parket biedt een aantal unieke voordelen die het onderscheiden van andere vloeropties.

Voordelen van lamel op kant parket

  1. Duurzaamheid 
    Lamel op kant parket is extreem duurzaam en bestand tegen intensief gebruik. De verticale plaatsing van de lamellen zorgt voor een sterkere vloer die minder gevoelig is voor slijtage en beschadigingen.

  2. Stijlvol en modern
    Het unieke patroon van lamel op kant parket geeft een moderne en eigentijdse uitstraling aan elke ruimte. De dynamische textuur van de vloer voegt visuele interesse en diepte toe aan uw interieur.

  3. Milieuvriendelijk
    Lamel op kant parket maakt efficiënt gebruik van houtmateriaal, wat het een duurzame keuze maakt. Het gebruik van kleinere stukken hout helpt bij het minimaliseren van afval en draagt bij aan een duurzamere productie.

  4. Veelzijdigheid
    Deze vloeroptie is geschikt voor verschillende toepassingen, van drukke commerciële ruimtes zoals winkels en kantoren tot stijlvolle woonruimtes. De veelzijdigheid van lamel op kant parket maakt het een ideale keuze voor diverse interieurstijlen. 

Installatie van lamel op kant parket

De installatie van lamel op kant parket is relatief eenvoudig, maar vereist wel precisie en vakmanschap. De lamellen worden verticaal geplaatst en stevig vastgelijmd of genageld op de ondervloer. Dit zorgt voor een stabiele en duurzame vloer die lang meegaat.

Onderhoud

Het onderhoud van lamel op kant parket is eenvoudig en vereist geen speciale producten. Regelmatig stofzuigen of vegen met een zachte borstel is meestal voldoende om de vloer schoon te houden. Voor diepere reiniging kunt u een licht vochtige dweil gebruiken, en het is aan te raden om de vloer periodiek te behandelen met een geschikte onderhoudsolie of lak om de natuurlijke schoonheid van het hout te behouden.

Waarom kiezen voor Lamel op Kant Parket? 

Als u op zoek bent naar een vloer die duurzaamheid, stijl en milieuvriendelijkheid combineert, is lamel op kant parket een uitstekende keuze. Bij Jadoul bieden we een breed assortiment aan hoogwaardige lamel op kant parketvloeren die perfect passen bij verschillende interieurstijlen en behoeften. Bezoek onze showroom om de mogelijkheden te ontdekken en advies op maat te krijgen van onze vloerenspecialisten.

Conclusie

Lamel op kant parket is een veelzijdige en duurzame vloeroplossing die zowel esthetisch aantrekkelijk als functioneel is. Met de juiste zorg en onderhoud kan deze vloer jarenlang meegaan en een blijvende indruk maken in uw interieur. Overweeg lamel op kant parket voor uw volgende project en geniet van de unieke voordelen die deze innovatieve vloer te bieden heeft.

Deel deze blog

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of een afspraak. Wij kijken ernaar uit om uw visie werkelijkheid te maken met onze hoogwaardige parketvloeren.